dijous, 28 de juliol del 2016

CONEIX LES TESIS I ELS TREBALLS DE FINAL DE GRAU I DE MÀSTER PRESENTATS EN CATALÀ A LA UNIVERSITAT JAUME I - CURS 2015/2016


Els criteris d’avaluació de la investigació imposats en l’actualitat per les agències que se n’encarreguen, obliguen, si es vol aspirar a obtenir bons resultats en la cruenta carrera del professorat universitari, a redactar i publicar els treballs en llengües d’abast internacional, molt especialment en anglès, per tal que puguen ser citats tant com siga possible.


El Col·lectiu Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura, CULC, conscient de com és de meritòria la decisió d’aquelles persones que han optat per escriure la seua literatura científica i d’investigació en català, enceta accions per difondre a les xarxes socials al seu abast les tesis i els treballs de final de grau i de màster a l’UJI.

A continuació teniu accès directe a les tesis doctorals, treballs de final de màster i treballs de final de grau que s'han presentat en català durant el curs 2015/2016.

La informació anirem actualitzant-la periòdicament segons es publiquen tots els treballs acadèmics d'aquest curs.

TESIS DOCTORALS CURS 2015/2016


TREBALLS DE FI DE GRAU 2015/2016 (TFG)



1 comentari:

  1. Molt bona iniciativa de difusió i promoció de la llengua, en aquest cas de la investigació feta en català.

    ResponElimina

Carta a Santiago Fortuño: reflexions al voltant del canvi de denominació de la ciutat de Castelló

Benvolgut company Santiago Fortuño, Des del Col·lectiu Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura (CULC), volem fer-vos arr...